Bitcoin’s manglende bevægelse afslører de handlende panik

26. Juli 2020 Aus Von admin

Bitcoin-handel er ikke for svaghed i hjertet. Forhandlere på cryptocurrency-markedet er nødt til at kæmpe med $ 1.000 timebevægelser, mens de forhandler om en række udvekslinger til arbitrage, hvoraf mange pumper falske volumener og har individuelle præmier og kan anvende gearing i tredobbelt cifre og åbne oversvømmelseshullerne for likvidation.

I betragtning af ovenstående baggrund er den nuværende handelsatmosfære rent absurd

Bitcoin Era der nu foregår i tre måneder, har oplevet en voldsom volatilitet. Siden begyndelsen af ​​maj har kongsmønten handlet i en stram kanal og ikke i stand til at bryde ud. På dette tidspunkt, hvor Bitcoin handler uden karakter, hvordan håndterer de handlende det stille farvand? Nå, ikke særlig godt.

I henhold til en nylig rapport fra Ecoinmetrics, er handlende med Bitcoin-derivater ivrige efter prisaktioner. Så meget, at en lille bevægelse i prisen på cryptocurrency driver oprettelsen af ​​åbne positioner eller åbne forhandlere. Tag for eksempel CME Bitcoin Futures-markedet – Tidligere denne uge, da Bitcoin steg til $ 9.500 [det første store skridt på en måned], sprang markedets åbne interesse med 31,3 procent fra $ 372 millioner til $ 491 millioner. Mængden steg også fra $ 177 millioner den 22. juli til $ 385 millioner den 23. juli.

Med rapporten, der advarer om, at dette bare kan være ”handlere i kort tid”, der henviser til varighed og ikke position, er det også tegn på deres følsomhed over for små Bitcoin-bevægelser. Rapporten blev læst,

”Bitcoin ser ud som om det er på farten, forhandlere hopper ind, der sker ikke noget, de afvikler positionerne

For at tage dette argument videre, betragtede rapporten perioden for udløbet af de fleste af disse handler og fandt, at de var tætpakkede. BTC Futures ‚ forhandlere på CME distribuerer deres handler tættere på første kvartal siden åbningen af ​​dem. Derfor har de fleste af de handler, der blev åbnet i juli, maksimale udløb i september, dvs. tre måneder eller et kvarter senere.

Hvad fortæller dette os nu? Og har det betydning? For derivater, der handler med derivater, gør det det, og for så vidt udløbet af derivater påvirker spotmarkedet, gør det det også.

I løbet af de sidste par måneder, da handel med derivater oplevede en enorm stigning ved at komme ind på markedet og kunderne øge handel, er udløb blevet vigtige. Når et stort antal Bitcoin Futures eller optioner udløber med en bestemt retning, dvs. lang eller kort eller ringe eller sat, har graden af ​​dets udløb en effekt på derivatmarkedet, større markedssentiment og retningen for fremtidige positioner.

Dette blev set i udløbet af juni. Den 26. juni blev mere end 115.000 BTC- optionskontrakter skrinlagt, idet prisen forventes at stige efter en måned med lav volatilitet. Forhandlere akkumulerede deres positioner på en dato og forventede en prisbevægelse den sidste uge af juni, en, der ikke viste sig.

Ser man på manglen på bevægelse og lav volatilitet, er det næste sæt månedlige udløb, dvs. for den 31. juli, markant faldet. På pressetidspunktet skulle 62.300 kontrakter udløbe ved udgangen af ​​måneden. Den lave Bitcoin-volatilitet og høje forhandlers følsomhed får de månedlige udløb til at falde en måned til måned-basis. Tendensen forventes at fortsætte i august,

„Hvis Bitcoin ikke bryder ud af dette interval, er det meget sandsynligt, at antallet af åbne positioner vil falde dramatisk i august.“